Een professionele en betaalbare mobiele website

Een mobiele website is sinds 21 april 2015 voor ondernemers een ‘must’ om te hebben. Vanaf deze datum straft Google elke website die niet geschikt is voor een mobiele telefoon of een tablet. Ondernemers die al een website hebben, kunnen deze laten ombouwen tot een mobiele website. Voor wie nog geen website heeft, hebben wij het websitepakket ‘Snel Online’. Met ‘Snel Online’ heeft u een ‘gewone’ website én mobiele website ineen!

Mobiele website bouwen met 'Snel Online'

Wat krijgt u met ‘Snel Online’?

 • Eigen huisstijl: geen standaard template.
 • Responsive webdesign: geschikt voor tablet en mobiel.
 • Onderhoud: altijd ‘up to date’.
 • Zoekmachine vriendelijk: duidelijk zichtbaar in Google.
 • Geïntegreerde Google Maps-kaart: altijd vindbaar.
 • Social media-iconen: laat activiteiten op social media zien.
 • Oneindig aantal pagina’s: op elk moment pagina’s toevoegen.
 • Gratis module naar keuze!
 • Optionele modules: mogelijkheid tot uitbreiden webdesign.
 • Maandelijks vast bedrag: u komt nooit voor verrassingen te staan.
 • Snel online: binnen 2 à 3 weken.
999

Professionele mobiele website

Hoe werkt ‘Snel Online’? Een ‘Snel Online’ website houdt in dat wij de mobiele website bouwen. U kunt kiezen uit diverse templates die we geheel naar wens voor u kunnen ombouwen. Op deze manier heeft u altijd een unieke website. Vervolgens dient u de teksten en de afbeeldingen in de website te zetten. Voor het plaatsen van de content hoeft u geen professional te zijn. ‘Snel Online’ is voorzien van een gebruiksvriendelijk systeem. Alvorens u aan de slag gaat, demonstreert een van onze medewerkers hoe u de content kunt invoeren. Binnen 2 à 3 weken kunt u al een professionele website online hebben staan. Een ‘gewone’ en mobiele website ineen koopt u al vanaf € 999,-!

Mobiele website onmisbaar

‘Snel Online’ voldoet aan de voorwaarden die Google stelt aan een zoekmachine vriendelijke en mobiele website. Uw bedrijf is op elk apparaat (pc, laptop, tablet of mobiel) online duidelijk zichtbaar. De ontwikkelingen van de smartphones maken het mogelijk dat steeds meer mensen op hun mobiele telefoon gaan internetten. Kortom, een goede mobiele website is voor ondernemers tegenwoordig onmisbaar.

Veilige mobiele website

De mobiele site is een CMS website met een veilig open source content management systeem. De website is voorzien van een zeer goede beveiliging. U kunt de website op elke moment en op elke plek aanpassen. Het onderhoud van de CMS website blijft in ons beheer. Zodra er nieuwe updates binnenkomen, zullen wij deze direct doorvoeren zonder dat u daar hinder van ondervindt.

Meer informatie mobiele website

Wilt u snel en voordelig een professionele mobiele website laten bouwen? Dan is ‘Snel Online’ dé website waarnaar u op zoek bent! Vraag vandaag nog een offerte aan!